iulie 6, 2016

Impresii despre scoala auto „Arta Conducerii”

Strong Testimonials form submission spinner.

Câmp obligatoriu

Care este numele tău complet?
Care este adresa ta de email?
Ce crezi despre noi?

24 thoughts on “Impresii despre scoala auto „Arta Conducerii”

 • Dupa multe cautari, am avut noroc sa imi recomande un amic pe dl Rozovel Pavel, pe cel mai bun „expert in domeniu”de instructaj auto.
  Un adevarat domn al cuvantului care stie sa-si faca meseria cu mare atentie si rabdare catre cursant, exact ca un pedagog.
  Mi-a placut planul orelor de condus, de la bun inceput mi-a explicat detaliile care sunt importante, care la prima vedere par minore in procesul de conducere a autovehiculului.
  Am trecut prin mai multe ipostaze pina cind am devenit un conducator auto. De multe ori emotiile ne incurca sa fim atenti in timpul conducerii pe drum, deoarece ca incepator e nevoie de multa exersare ca sa poti reactiona in timp util si sa capeti previzibilitatea ” unde vei fi peste doua secunde si ce trebuie sa intreprinzi”.

  Sincere multumiri, Domnului Pavel Rozovel!

 • Уважаемый Павел Афанасьевич!
  Позвольте, выразить Вам, искреннюю благодарность за предоставленный летний и зимний курс экстремального вождения! Благодаря, Вашему вкладу, в подготовку водителей и профессионализм, на дорогах становится меньше аварий!
  Инструктора, Павла Афанасьевича выбрала по совету знакомых, которые здесь обучались. Я, осталась, очень довольна! Курсы отличные! Дают большой опыт в управлении автомобилем. А именно: раскрытие ваших водительских ресурсов и повышение их уровня, оценка возможностей личного автомобиля в критических ситуациях, предоставление максимального количества «инструментов», которые помогут вам выйти из любой аварийной переделки. Главное, это самообладание и самодисциплина понимание того, что каждый может действовать на уровне подсознания и мышечной памяти!
  Хочу выразить огромную благодарность Павлу Афанасьевичу за внимательное и доброжелательное отношение! В частности, особенно благодарна за искренность, культуру, отзывчивость, вежливость и чуткость!
  С гордостью могу заявить, о своем достойном и красивом вождении на дороге! Павел Афанасьевич высококлассный специалист и мастер своего дела!
  Удачи в Вашей исследовательской работе!
  С уважением, Наталья Ромашкина!

  • Salutare. Mă numesc Mihai, sunt o persoană cu probleme locomotorii. Am fost primul elev la școala auto „Arta Conducerii” cu problema mea de sănătate. Nici nu gândeam că o să pot cândva conduce un automobil cu (cutie) mecanică, dar cu ajutoru și tăria de caracter a lui dn. Pavel Rozovel și cu dorința mea mare de a conduce un automobil, am reușit să susțin examenul la (MRĂO),și am primit Permisul de Conducere. Îi mulțumesc tare mult lui dn. Pavel pentru efortul depus și îi sunt foarte recunoscător. Îi doresc multe succese și realizări frumoase pe viitor.

 • Sunt mulți profesori,…. instructori,…. dar să fii ÎNVAȚATOR este o artă. Dvs., Dl Pavel, ați perceput arta aceasta de a fi un ÎNVAȚATOR adevărat.
  Consider că anume cu concursul Dvs., am început să conduc autovehicolul la un nivel corespunzător.
  La fel, sunt sigură, că datorită maiestriei Dvs., pe care sunteți în stare să o transmiteți altor, persoane faceți un aport esențial în sensul micșorării numărului accidentelor, inclusiv și a celor letale pe teritoriul R.Moldova.
  VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU TOT, CE FACEȚI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Cu profund respect, Renata Anici!

 • Absolvind cursurile de şoferie, am rămas doar cu gândul: cândva voi putea merge la volan.
  Şi iată că, într-o zi însorită de primăvară, Domnul mi-a scos în cale un instructor auto, care m-a învăţat multe lucruri bune, inclusiv să conduc automobilul
  Modalitatea de a explica detaliile tehnice despre maşină şi regulile de a conduce corect un automobil de la A la Z, modul de a comunica cu cursanţii, de a-i susţine când se simt disperaţi, de a-i motiva şi ajuta te face dornic şi insistent de a cunoaşte ceva nou, frumos şi util pentru sine însuşi.
  Asemenea îndemnuri, precum: „poţi, vei însuşi, vei conduce, vei susţine examenul, vei fi în stare să depăşeşti obstacolele în drum, vei fi cel mai bun şofer, te vei descurca ş.a.”, îți insuflă încredere și te fac să fii mai puternic, încrezător în sine, şi dornic de a cunoaşte mai multe şi de a le reuşi pe toate.
  Dascăl, profesor de discipline tehnice, maistru în pregătirea conducerii auto, Director al Centrului Arta Conducerii – o persoană care-şi cunoaşte la perfecţie şi-și iubeşte la nebunie meseria. Este în permanentă căutare, mereu inventează ceva nou şi util. Este o persoană agreabilă, binevoitoare, receptivă, ştie să te motiveze, să-ţi insufle că poţi şi vei reuşi multe în viaţă. Oricând este gata să-ţi acorde un ajutor, să-ţi dea un sfat util, ceea ce este foarte important și inedit.
  De toate aceste calităţi se învrednicește Dul PAVEL ROZOVEL.
  Dumnealui dispune de o experienţă bogată în meseria sa.
  Singur pregăteşte materiale didactice pentru a le aplica în practică, fapt care va ajuta foarte mult pe cursanţi să înţeleagă şi să le utilizeze în procesul de învăţare.
  Maşina TOYOTA-COROLLA (personală a Dlui Pavel ) este o maşină prevăzută cu toate utilitățile din dotare, pentru a putea învăța şi conduce un automobil şi a ști multe despre ea.
  Dl Pavel ştie să lămurească, să-și înveţe discipolii cu tact regulile de a conduce un automobil . Astfel, ieşind din maşina Dlui Pavel, rămâi mult timp entuziasmată, impresionată și uluită de cele văzute şi învăţate. Nu poţi să te porneşti la drum până nu cunoşti la perfecţie regulile de a şofa.
  Stimate Domnule Pavel Rozovel, vă doresc multă sănătate că-i mai scumpă decât toate, realizări frumoase, invenţii şi descoperiri noi, şi mulţi cursanţi. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am întâlnit aşa persoană, instructor – auto, (învăţător), prieten în viaţa mea. Un sincer MULȚUMESC D-le Pavel. La mai mult şi la mai mare. Succese.
  P.S. Stimaţi cursanţi! Apelaţi la cursurile auto ale Dlui Pavel Rozovel. N-o să regretaţi, căci veți afla multe lucruri deosebite şi interesante. După finalizarea lor veţi rămâne satisfăcuţi şi mulţumiţi. Nu ratați aşa şansă să-l cunoaşteţi şi să însușiți cunoștințe laborioase oferite cu generozitate de Dnul Pavel Rozovel. CUTEZAȚI!!!!

 • Dl. Pavel Rozovel este intr-adevar un instructor profesionist.Am facut cateva lectii practice cu d-lui inainte de a sustine examenul la proba practica,pe care l-am sustinut cu brio datorita lui.Indata mi-a observat punctele slabe si m-a ajutat sa scap de ele.M-a facut sa fiu sigur pe mine atunci cand conduc.M-a invatat cum sa evit,foarte usor, posibile accidente, pe care, multi din soferii din Chisinau,din cauza slabei pregatiri profesionale, le comit.M-a invatat detalii tehnice despre automobil,la care nu prea atrageam atentia, insa care, datorita d-lui, am inteles cat sunt de importante.
  Am gasit site-ul acestei scoli intamplator pe internet, cautand un instructor auto.Am terminat alta scoala auto.Daca stiam de aceasta scoala, ,,Arta Conducerii”, atunci cand doream sa invat la scoala auto, cu siguranta o alegeam.Cu Dl. Pavel Rozovel ca profesor si instructor, as fi fost pregatit foarte bine atat teoretic, cat si practic, imediat dupa ce as fi terminat-o.

 • Instruirea auto alături de domnul Pavel Rozovel a fost în primul rând o posibiltate de a deprinde reflexe vitale pentru un șofer vigilent. Înainte de toate, orele sale de instruire creează o cultură în conducere, făcându-te mai calm și totodată mai atent indifirent de locul în care conduci. Am învățat să fiu mai prezent și să savurez șofatul, ceea ce cred că ajută la a avea un drum plăcut și sigur. Recomand tuturor celor ce caută calitate și persistență acest instructor și toate produsele și serviciile sale în care cu siguranță investește suflet și străduință.

 • Daca toti conducatorii auto care deja detin permis de conducere si cei in devenire ar fi efectuat/ ar efectua orele de pregatire practica cu dl instructor ROZOVEL PAVEL sunt convinsa ca nu ar mai fi blocaje in trafic, de accidente nici nu s-ar mai discuta si toti participantii la trafic vor avea un comportament civilizat! De ce? Pentru ca acest domn, are o pregatire profesionala deosebita, un caracter special, un om care stie sa respecte, care are rabdare cu noi incepatorii si multe ar mai fi de spus dar toate astea le gasesti doar la un om destept, onest, care isi face datoria asa cum putini oameni o mai fac. Recunosc ca nu ma asteptam sa mai existe si asa oameni buni care isi fac datoria cu placere si care te face sa ramai placut impresionat de existenta lor! Felicitari domnule instructor! Viitorilor cursanti ai scolii ARTA CONDUCERII, il recomand cu incredere si desi anticipez, sunt convinsa ca dupa cunoasterea Artei vor avea si ei cel putin aceleasi cuvinte de apreciere sau mai placute! Bravo, domnule instructor!

 • Am finisat o alta scoala auto, am petrcut si o multime de lectii practice particulare, mandrajul si frica de masini oricum nu-mi dispareau, ma urmareau mereu. Am trait cu acest gind aproape un an si intr-o buna zi mi-am dat seama ca trebuie sa-mi schimb instructorul.Am gasit site-ul acestei scoli intamplator pe internet, l-am cunoscut pe dl. Pavel Rozovel, si ii multumesc din suflet pentru tot. Pentru cunostintele pe care mi le-a oferit, petru succesul pe care l-am obtinut in citeva lectii si pentru frica care a disparut de parca ni-ci nu am avut-o niciodata. E un instructor de nota 10+. Nu ratați şansă să-l cunoaşteţi şi să însușiți cunoștințele oferite de dumnealui, nu veti regreta, căci veți afla multe lucruri interesante si utile. După finalizarea cursului veţi rămâne satisfăcuţi, mulţumiţi si fericiti!!!

 • Să fi putut să-mi imaginez ca o sa pot conduce o mașina cu cutie mecanica? Niciodată! Dar uite ca da, am făcut-o, am muncit împreuna cu domnul Pavel Rozovel (mai bine spus dumnealui a muncit asupra mea, pentru a mă modela, crea ca conducator de nivel înalt, eu doar am absorbit, am absorbit secretele adunate de el de ani de zile) pentru a-mi dezvolta Abilitățile de conducator, pentru a depăși frica de traficul rutier, pentru a fi încrezută in propriile mele puteri, pentru a-mi dezvolta reacția… Cuvintele domnului Pavel sunt de aur, ceea ce la început le credeam a fi cuvinte simple. S-a dovedit a fi o închipuire greșita, fiindcă o dată ieșind in trafic, am înțeles, ca nu tot ce pare la început ,e adevăr. A depus suflet, timp și răbdare, ca eu (si nu doar) sa fiu o copie a abilitaților dumnealui. Nu o scriu de dragul scrisului, dar pentru a va informa, ca o data ce ați ales sa pășiti pe treapta de a deveni conducator bine pregătit din toate punctele de vedere, ceea ce este ca sfat, e sa o faceți aici ,la Arta Conducerii, care într-adevăr este o artă, unde ești primit ca acasă, tratat ca propriu copil, îndreptat spre calea cea dreapta. Cunoștințele ce le transmite domnul Pavel sunt de prețuit, nu oricine (ba chiar nimeni) nu se oferă a-ți dezvălui aceste secrete, care sunt explicate și repetate pana când le înțelegi și le aplici in practica singur, conștient. Am învățat multe, m-am format ca conducator, și ceea ce e excepțional ca am putut sa o fac in timp scurt. Așezate la nivel inconștient, îmi vor folosi drept călăuza toată viața, fiindcă o data ce ai o bază bine lucrată, uiți de frica și ceea ce e cel mai important îți sunt de folos toată viața, amintindu-ți ca totuși domnul Pavel și-a asumat răspunderea si conștiința ca fiecare dintre noi sa fim schimbarea spre bine, cu reguli respectate si dreptate!
  Mulțumesc nu e de-ajuns ca să-mi pot exprima Mulțumirea ce o port față de aceasta persoană, fiindcă sunt sigura că in viitorul ce îl am înainte, mi-l voi reaminti, și spune ca tot ceea ce știu in prezent o datoreaz doar dumnealui!

 • E un noroc sa poti sa faci bine, sa inveti cu intelepciune si rabdare pe cel ce a venit la tine. Va multumesc domnule profesor Pavel Rozovel !!! Dragi doritori de a invata condusul auto, cat de mare nu ar fi frica- veniti cu incredere la „Arta conducerii”. Pina la urma se primeste ceva bun. Sa stiti ca pentru invatatorul bun si elevii rai sunt buni…asa ca indrazniti! Multumim domnule profesor!

 • D-nl Pavel Rozovel it is the BEST…o persoana foarte disciplinata, cu un echilibru emotional extraordinar, are o rabdare nemarginita…Sa-i dea domnul sanatate!!!! Instruirea se face intr-o masina curata si foarte confortabila…Lectiile teoretice sint interesante cu imagini si studii de caz redate de pe video proiector…Ma inchin in fata acestor oameni pentru tot ce fac pentru viitorii conducatori.. Traiasca ,,ARTA CONDUCERII,,!!!!

 • Salutare tuturor celor care cunosc acesti profesori cu inima si rabdare foarte mare. Am facut studiile la aceasta scoala si sunt destul de mindra ca am ales corect aceasta scoala cu o atmosfera destul de placuta. Cind m-am inscris prima data la scoala mi sa parut ca a conduce un automobil este destul de usor, dar din pacate pe urma am inteles cit de greu mi sa dat acest lucru. Pentru a obtine un permis de conducere este necesar de a lucra foarte mult. Dar multumind Dlui Pavel care a muncit foarte mult si insistent asupra mea si a Dlui Vasile care nea invatat Regulamentul Circulatiei Rutiere, am ajuns sa obtin permisul. Asa ca pentru cei care sint in cautare unei scoli bune va pot spune ca, nu veti da deloc gres daca o sa alegeti aceasta scoala.

 • Muncind si locuind in strainatate, si avind dorinta sa obtin permis de conducere european, am avut norocul sa frecventez ore pregatitoare cu D-Nul Pavel Rozovel in Chisinau.
  D-Nul Pavel mi-a fost recomandat de catre sora mea, care a luat ore adaugatoare cu acest professor deosebit, deja dupa ce a obtinut permisul de conducere, si a ramas foarte multumita.
  Domnul Pavel Rozovel este un instructor cu cunostinta cerintelor scolilor auto din diferite tari. Intr-o perioada scurta de timp m-a pregatit pentru diferite situatii in conditiile dificile de trafic.
  Atit practica cit si teoria au fost explicate la un nivel de professionalism, responsabilitate si competenta, care rar cind se intilneste si in Europa. Ii multumesc scolii Arata Conducerii pentru staruinta si ajutorul pe drumul meu de devenire a conducatorului auto.

 • Muncind câți-va ani peste hotare am avut posibilitatea să cunosc mai de aproape cerințele de acolo. De la bun început când am revenit în Moldova menirea noastră a fost de a îmbunătăți cât de cât situația rutieră în RM, adica de a schimba mentalitetul, aptitudinile și abilitățile conducătorului auto. Din mesajele D-voastră simt că acest lucru mi s-a reușit. Vă mulțumesc tuturor celor care mă apreciază și pun pe prim plan calitatea în conducerea autovehiculului și în deosebi D-tale Domnișoara Alexandra. Să știți că anume Voi sunteți cei care mă motivați la așa rezultate! Vă mulțumesc mult pentru apreciere! Colectivul Școlii Auto „ARTA Conducerii” mereu este în colaborare cu colegi din alte țări pentru a vă ajuta să vă încadrați cât mai ușor acolo în străinătate. Noi punem pe prim plan CALITATEA de care depinde viața noastră! Să vă aibă Domnul în pază!

 • După ce am absolvit o școală auto, am mai luat ore practice suplimentare la o altă școală. Mai ales lucrul cu ambreiajul, schimbătorul de viteze și accelerația (la urcare în rampă) imi părea stresant, deaceea eu mi– am zis că rabd pînă obțin permisul de conducere iar după asta nici să nu mai aud de automobil cu cutia de viteze mecanică.
  Totuși, datorită orelor practice cu domnul profesor Pavel Rozovel, am reușit să-mi schimb părerea, întrucît dumnealui m-a învățat înainte de toate să folosesc corect pedalele mașinii, astfel problemele au dispărut iar condusul auto îmi aduce plăcere.
  Eu am vizionat multe video-uri pe YouTube realizate de diferiți instructori auto din Rusia, Ukraina, Franța, Canada, însă nicăieri n-am găsit informații practice atît de complete ca la profesorul Pavel Rozovel.
  Domnule profesor, vă mulțumesc mult pentru tot ceea ce faceți!

 • Pe data de 23 mai am fost la MRAO, schema obisnuita : Teorie, poligon, oras. La examenul teoretic am ramas mirat , deoarece 50% nu l-au sustinut si ieseau din sala dupa primele intrebari. Urma poligonul la care au ajuns doar vreo 20% din grupa in care am fost initial si din acestea 20% doar eu si o domnisoara am fost admisi la urmatoarea proba. Deci am fost primul care a sustinut proba practica de la poligon. Am auzit multe istorioare de la alti prieteni ca masinile sunt foarte rele, sa nu credeti pe nimeni! Am efectuat toate probele in 40 de secunde, nu am luat niciun punct, examinatorul mi-a zimbit si m-a intrebat la ce scoala m-am instruit, iesind afara am inceput sa ma rid de fetele mirate ale cursantilor care urmau dupa mine. Apoi m-am inscris la examenul practic in oras, cea mai grea parte, deoarece am asteptat aproape 5 ore in caldura. Dupa 3 ore de asteptare mi s-a spus ca nimeni din cei care aveau acelasi traseu nu au sustinut si trebuia doar sa astept o persoana. La orele 4 a sosit examinatorul si inca un baiat cu aceeasi ruta, deci am fost primul la volan, mi-a cazut traseul numarul 5. Am avut la inceput emotii si cind examinatorul mi-a spus ca 100 metri de proba s-au finisat am inceput sa panichez si am blocat deodata dupa pornire motorul – 4 puncte. Inca peste 100 de metri se afla o intersectie la care am semnalizat dreapta si ocolind o groapa am indreptat volanul, fapt datorita carui mi s-a stins semnalizatorul si nu am observat, de aici rezulta ca in intersectie am intrat fara semnalizator – 3 puncte. In acest moment mi-am spus ca trebuie sa uit ca cineva ma examineaza. Traseul macar ca nu era greu, era aglomerat, foarte multe automobile de la scoli auto, am efectuat foarte multe depasiri si schimbari de benzi, nu ma temeam sa accelerez. La mijlocul strazii uzinelor D-nul examinator mi-a spus sa opresc, m-a felicitat si mi-a spus ca puteam si pe 0 sa il sustin.
  Un sfat pentru toti, NU VA EMOTIONATI!

 • Buna ziua! Vreau sa-mi exprim gratitudinea fata de domnul Pavel Rozovel, pentru profesionalismul, pasiunea, maiestria si tenacitatea pe care le investeste in instruirea elevilor. De cateva luni conduc si eu in sfarsit, dupa o perioada de neincredere si blocaj in fata volanului. Domnul Pavel, fata de alti conducatori auto/ soferi excelenti, are un atu: el este un minunat pedagog, stie sa explice si sa inteleaga ceea ce i se da greu elevului, ca si cum s-ar pune in locul lui. Multumesc destinului ca mi l-a scos in cale, caci desi mi s-a dat greu condusul, acum o fac cu incredere si placere. De fiecare data cand urc la volan, parca il stiu pe dnul Pavel in dreapta mea si il aud cum ma ghideaza. Cartea dvstra de vizita, a fost intradevar biletul meu norocos. De fiecare data cand ajung la destinatie sau depasesc o provocare, un nou traseu, gandurile mele de recunostinta se indreapta spre dumneavoatra. Cunostintele pe care mi le-ati implantat in subcostient imi sunt foarte pretioase si revin la ele in continuu. Va multumesc mult si sa va dea Domnul multa sanatate si entuziasm sa continuati ceea ce faceti, sa urcati pe noi trepte de dezvoltare personala si intru binele societatii. M-as bucura mult, sa dati suflu cartilor despre “Arta Conducerii” automobilului si a vietii, ca fiecare sa aiba sansa sa invete din tezaurul dvstra de cunostinte!
  Cu multa admiratie si calde urari de bine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *